Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rutes Ornitològiques

Rutes Ornitològiques

Pels amants de l’ornitologia, Camarasa és la vostra destinació. Camarasa es caracteritza per tenir una gran variada avifauna, prova d’aquests és la Reserva de Fauna Salvatge a l’embassament de Sant Llorenç de Montgai, on es poden observar  cabussó emplomallat, el bernat pescaire i l’arpella, així com moltes espècies vegetals.

Ruta per a l’observació d’avifauna de Fontllonga a Figuerola de Meià.

El terme de Fontllonga és una zona molt rica en diversitat faunística, ja que és un territori molt verge  amb molta diversitat d’hàbitats, i això fa que moltes espècies d’animals diferents es puguin establir en el territori, s’ha de dir que aquest fet l’acompanya la bona conservació de la vegetació de la zona i la disponibilitat d’aigua. Hi trobareu: Carronyeres, com el voltor comú, el trencalòs, l’aufrany, cornella, la gralla de bec groc;  Les rapinyaries: l’Esparver, el mussol, el gamarús, el duc, l’àliga cua barrada, entre molts altres.

 

Ruta de l'Àguila

El sol surt per l'est, l'àguila per l'oest. La ruta de l'àguila segueix un eix est-oest a la meitat sud del Montsec ( La Noguera). Àguila Cuabarrada.

Vols saber-ne més, consulta: https://www.aralleida.cat/birding