Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Risc Pla Alfa Nivell 3 Camarasa

DIVENDRES 13 AGOST 2021

En motiu de la situació de risc extrem per incendi forestal Pla Alfa 3  el Govern de la Generalitat ha cancel·lat les acampades i rutes del lleure juvenil, ha suspès les activitats esportives en el medi natural i també l'activitat agrícola amb maquinària entre les 10:00 i les 20.00 hores (a excepció de la recollida de productes agrícoles que estiguin o iniciïn la campanya de recollida) en 279 municipis de 24 comarques pel risc d'incendi, entre ells CAMARASA.

També s'ha suspès el transport en zona forestal i els treballs en línies elèctriques no essencials, així com el manteniment i les obres en infraestructures i vies, exceptuant el que indiqui Trànsit.

No es podrà accedir amb mitjans motoritzats al medi natural, a excepció dels residents i treballs inajornables

Es demana a la població la màxima col.laboració en el  compliment de les ordres donades pel Govern de la Generalitat en una situació de risc extrema.

Per a més informació: Resolució INT/2641/2021, d'11 d'agost, per la qual s'estableixen determinades restriccions atesa l'activació simultània del Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) i del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT), així com del Pla ALFA en nivell 3 en determinats municipis.

RESOLUCIÓ INT/2647/2021, de 12 d'agost, de modificació de la resolució INT/2641/2021