Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL TIQUET RURAL

Estàs pensant en agafar el relleu d’una empresa o crear-ne una?

Amb el Tiquet Rural, pots rebre fins a 35.000 € per iniciar la teva microempresa o adquirir-ne una en traspàs.

Convocatòria oberta fins el dia 27 de maig. 

 

Des del Consorci GAL Noguera Segrià Nord, s’han preparat unes sessions informatives per a totes les interessades en rebre més informació o en sol·licitar aquest ajut.

Us podeu inscriure a traves del següent formulari: https://forms.gle/PA16cxJ2xp9KqPYV8

INFOGRAFIA TICKET RURAL 2024_DEF.png

ACTUACIO FINANÇADA PER L'INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS

ACTUACIO FINANÇADA PER L'INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS

Per Decret de presidència núm. 800 de data 13 de juliol de 2023 es va aprovar definitivament el Pla econòmic per a ens locals en l’àmbit de la cultura de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida per a l’any 2023 concedint un ajut a l'Ajuntament de Camarasa per activitats destinades al foment de la cultura. Cost de les actuacions culturals globals: 4.931,45 € Import subvenció atorgada: 4.506,00 €

Nova licitació de l'arrendament del servei del bar de l'Espai Natural Maria Rúbies a Camarasa

L'Ajuntament de Camarasa ha aprovat en data 8 d'abril de 2024 una nova licitació amb caràcter urgent de l'arrendament del servei de bar de l'Espai Natural Maria Rúbies a Camarasa a l'haver quedat deserta la primera licitació. El termini per presentar les propostes finalitza el dia 19 d'abril de 2024. Podeu trobar la informació i documentació en la seu electrònica al Perfil del contractant o en aquesta mateixa web.

CONTRACTACIO PERSONAL LABORAL TEMPORAL (PEO ESPAIS NATURALS)

L'Ajuntament de Camarasa ha aprovat la convocatòria per a la selecció de personal laboral temporal amb categoria de peons de la brigada d'obres i serveis d'espais naturals per a la temporada d'estiu 2024. El termini per presentar les sol.licituds finalitza el dia 7 de maig de 2024. Podeu trobar les bases de la convocatòria, el model de sol.licitud i documentació a presentar a l'annex d'aquesta informació.

ACTUACIO FINANÇADA PER L'INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS

L'Ajuntament de Camarasa ha executat les obres de RECUPERACIÓ I MANTENIMENT ALS ESPAIS DE MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DE CAMARASA. EL MERENGUE. ANUALITAT 2023, amb un pressupost d'execució de 16.716,49 € que ha estat finançada per un ajut per import de 9.220,99 € de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida dins de les ajudes d'accions sobre el patrimoni memorial i també per un ajut del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per import de 7.495,50 €